Partners

Alprovi - Breinprikkels - beeldmateriaal kids

Alprovi

Maakt bewegen leuk
Alprovi inspireert en motiveert kindprofessionals om bewegen zo leuk mogelijk te maken voor kinderen op meerdere manieren. Met leuke producten, handige lesplannen, interessante blogartikelen, tips, trucks, inspiratie… Laat je door Alprovi inspireren en verrassen.

De producten van Alprovi zijn niet zomaar producten. Deze producten zijn er om bij te dragen aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. Ze zijn kleurrijk en uitnodigend om te gebruiken. Ze zijn sterk en duurzaam, zodat je er lang van kunt genieten. Het zijn materialen waarmee je kunt oefenen. Je kunt er mee klimmen, springen, balanceren of bouwen. Je kunt ermee bewegen op de allerleukste manier!

Uitkiezen maar: balanstrainers, stappensets, trampolines, hoepels, soft foam speelblokken, pionnen, zit- en oefenballen en wiebelkussens. En ook voor de leukste spelletjes, uitnodigend buitenspeelgoed en zeer complete spelpakketten voor bijvoorbeeld bewegend leren kun je bij Alprovi terecht.

Toys42logo

Toys42Hands

Stimuleert en bevordert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen

Toys42Hands is dé webshop waar ouders en kindprofessionals terecht kunnen voor uitdagend speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Het uitgebreide assortiment uitdagend speelgoed is zorgvuldig geselecteerd om de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling van kinderen te bevorderen.

Van tandemborden tot voelmemory en van fidget toys tot ergonomische kinderschaartjes: Toys42Hands heeft speelgoed voor alle leeftijden en ontwikkelingsfases. Het kleurrijke en uitnodigende speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook sterk en duurzaam zodat je er lang van kunt genieten. Daarnaast biedt Toys42Hands logopedisch materiaal, schoolbenodigdheden en coaching hulpmiddelen aan om de ontwikkeling nog verder te bevorderen.

Of je nu op zoek bent naar speelgoed voor thuis, op school of in de kinderopvang, bij Toys42Hands vind je altijd iets passends. Daarnaast kun je rekenen op goede service en deskundig advies bij het kiezen van het juiste speelgoed voor de ontwikkeling van jouw kind.